Kryefjala Logo

E dhëna e thjeshtë që ju tregon kur një person në jetën tuaj nuk është për ju

19 Janar, 2024 | 9:25 am

Nëse ndërveprimet që keni me ta nuk ndihen më të përmbushura, është koha të largoheni.

Kur ju duhet të largoheni nga dikush, ndërveprimet që keni me të nuk do të ndihen më të përmbushura.

Krijuesi i përmbajtjes Tim Rozgonyi ndau në TikTok mençurinë e tij se kur t’u thuash lamtumirë njerëzve të caktuar në jetën tënde. “Nëse ndërveproni me njerëz që nuk janë të destinuar për ju, nëse vazhdoni të mbani në jetën tuaj njerëz të cilët duhet të ishin larguar ose të liroheshin deri tani, ndërveprimet tuaja nuk do të ndihen harmonike,” tha ai.

Ai beson se njerëzit “lidhen me mosmarrëveshjen”, duke pyetur veten: “Pse ky person nuk po përgjigjet? Pse nuk ndihet mirë? Pse ndihem pak i mërzitur pasi kam bashkëvepruar me këtë person?”

Ndjenja se diçka nuk është në rregull është një shenjë për të hequr dorë nga marrëdhënia sepse në fakt nuk është një lidhje e mirë.

Në një farë mënyre, ndihet kundërintuitive që ne t’i kthehemi marrëdhënieve që nuk na shërbejnë, pasi kjo krijon një trazirë emocionale në të cilën mund të ngecim lehtësisht. Megjithatë, një pjesë e asaj që na përcakton si njerëz është se ne kërkojmë vazhdimisht lidhje. Ka kuptim që ne nuk duam të heqim dorë nga njerëzit, edhe kur marrëdhënia na lëndon.

Në fund të fundit, ne meritojmë të jemi të rrethuar nga njerëz që na ngrenë lart dhe që na bëjnë të ndihemi të vlerësuar dhe të dashur, plotësisht, pikërisht për atë që jemi.

Të ngjashme