Kryefjala Logo

E birësuar si fëmijë por 19 vjeç zbuloi binjaken e saj dhe të vërtetën e lindjes së tyre

10 Janar, 2024 | 9:21 am

Ajo është Ano dhe jeton në Tbilisi, Gjeorgji.

Ajo e di se prindërit e saj e adoptuan kur ajo ishte foshnjë, por nuk ka asnjë informacion për gruan që e lindi apo pse nuk e mbajti.

Ajo mendon pak për këtë, herë pas here ndjen se diçka i mungon. Ajo ëndërron një vajzë të vogël si ajo. Dhe e veshur me të zeza, ajo buzëqesh kur i bën pyetje.

Është viti 2021. Ano është 19 vjeç. Merr një video nga një mik. Kur i ke lyer flokët blu?

Çmenduri!Vajza e portretizuar është identike me të. Ano e shikon për një kohë të gjatë. Ajo duket se e njeh atë. Ajo dëshiron ta gjejë atë.

Ndan videon, dërgon email. Pas disa javësh merr një mesazh. Përshëndetje, më kërkoni mua?

Kopja e saj quhet Tako, është një balerin si ajo, ka lindur në të njëjtën ditë me të, është birësuar si fëmijë. Ano ndjen një përzierje frike dhe emocionesh. Ata takuan. Ato reflektohen në sytë e njëra-tjetrës dhe Ano qan.

Ti je ajo vajza e vogël që erdhe të më vizitosh në ëndrra. Ato bëjnë disa kërkime, konfirmon testi i ADN-së. Ato jane binjake dhe Ano është e lumtur, por shpejt zbulon një të vërtetë të tmerrshme.

Kur ato lindën, mjekët i thanë nënës së tyre biologjike se ato kishin vdekur. Ndërsa gruaja qante për vajzat e saj të vogla, babai i shiste në tregun e zi të birësimeve.

Ano e di që është me fat, prindërit e saj birësues e kanë mbushur me dashuri. Por çfarë ndodh me të gjithë ata fëmijë të tjerë që përdoren sikur të ishin mall? Ajo nuk mund të pretendojë më se asgjë nuk ka ndodhur. Ajo i shtrëngon dorën motrës së saj dhe i tregon botës historinë e tyre. Historitë e të rinjve të tjerë dalin në dritë, ka ankesa, hetime, diçka fillon të lëvizë. Rruga është e gjatë, Ano dhe Tako do të vazhdojnë të flasin derisa ato do të kenë një zë.

Të ngjashme