Kryefjala Logo

E akuzuan për sulm seksual ndaj të miturës, 65-vjeçari shpallet i pafajshëm pas 35 vitesh burg

3 muaj më parë

Një burrë i akuzuar për hyrje me dhunë në një shtëpi dhe sulm seksual ndaj një vajze 11-vjeçare në Miçiganin jugperëndimor është liruar nga burgu pas 35 vitesh, pasi autoritetet konstatuan se ai ishte dënuar gabimisht.

Louis Wright, tani 65 vjec, i cili ishte dënuar në vitin 1988 u lirua nga një gjykatës të enjten me kërkesë të Prokurorit të Qarkut Calhoun dhe zyrës së Prokurorit të Përgjithshëm.

Testet e reja të ADN-së tregojnë se Ëright nuk është autori”, tha zyra e Prokurorit të Përgjithshëm.

Të ngjashme