Kryefjala Logo

Dy shenjat që yjet mbajnë sot me hatër

4 Maj, 2022 | 1:18 pm

1-Gaforrja
Keni qenë nën stres për disa kohë prandaj tani është koha e duhur për çlirim.
Çfarëdo pune që të filloni këtë funjavë, ka shumë mundësi që të përfundojë në mënyrë të leverdisshme për ju.

Mos u bëni pesimistë sepse nuk do të gjeni periudhë kurrë më të favorshme se kjo dhe pasojat e këtij muaji do ti shikoni tek të tjerët që do të vijnë nëse nuk përfitoni.

2-Shigjetari
Një fundjavë plot me aventura përpara jush dhe sapo jua thamë!
Nëse tregoni maturi dhe besim këto ditë, do të përfitoni shumë.
Mos harron i dashur Shigjetar se çdokush merr atë që meriton në fund dhe ti ke punuar për këtë ditë.

Ju lutemi të merrni frymë thellē para se të reagoni sepse impulset tuaja do të jenë vendimtare për gjithçka që pret pas portës tuaj të fatit.

Të ngjashme