Kryefjala Logo

Dy shenjat më me fat të zodiakut kinez të kësaj jave

21 Tetor, 2023 | 1:58 pm

Fati ndonjëherë mund të na gjejë ndërsa ne jemi duke shëtitur pa vëmendje në një rrugë.
Herë të tjera, fati na gjen kur flasim me zemrën tonë në një mënyrë që na bën të ndihemi të pambrojtur, por na bën të fortë…

•Qeni: Fat i Lotarisë

Qen, fati juaj këtë javë është po aq konvencional sa kuptimi i fjalorit i “fat”. Pavarësisht nëse e zbuloni ndërsa luani Bingo me hallat dhe dajat tuaja të lagjes ose përpiqeni të mashtroni dikë rreth një tavoline pokeri, fati juaj do t’ju ndihmojë të fitoni shumë këtë javë.
Thjesht mbajeni kokën larg reve dhe mendjen tuaj të mprehtë në mënyrë që t’i kushtoni vëmendje kur fati të shtyn intuitën tuaj.
Nëse keni një histori të keqe të lojërave të fatit, prapë mund të përfitoni nga ky fat duke marrë pjesë në lotari dhe dhurata.
Në këtë kategori bien edhe garat e qyteteve të vogla që organizohen më shumë për argëtim. Ngjyra e verdhë do të jetë një bukuri fati për ju këtë javë.

•Gjeli: Fat fillestar

Gjel, fati i kësaj jave është i rrënjosur fort në aventura dhe vendime që të nxjerrin jashtë zonës së rehatisë.
Ka një paralajmërim:Nëse dikush përpiqet t’ju manipulojë për të bërë diçka, fati nuk do t’ju favorizojë. Nëse nisni një udhëtim të ri ose provoni diçka të re, fati juaj do të shkëlqejë dhe do të lulëzojë siç nuk e keni përjetuar kurrë më parë.
Disa prej jush do të përfitojnë nga shtimi i ngjyrës lejla në veshjet tuaja këtë javë, qoftë përmes një byzylyk ametist, një rrip lejla apo edhe një palë këpucë lejla.
Lulet e purpurta në tavolinën tuaj të fjalës gjithashtu mund t’ju sjellin këtë energji. Kështu do të jenë objektet që kanë motive të Diellit mbi to.

Të ngjashme