Kryefjala Logo

Dy shenjat e horoskopit me më shumë fat sot në dashuri

26 Korrik, 2022 | 12:40 pm

Dita e sotme hap derën për aftësi më të mira komunikimi.
Mos kini frikë nga përgjigja e partnerit tuaj; por përqafoje atë.
Kjo romancë është një rrugë me dy drejtime,ju jepni dhe merrni.
Ky është bilanci:

1-Binjakët
Diçka ka ndryshuar,ti mendon se një gjë që nuk ia ke lejuar kurrë vetes ta ndjesh më parë për personin me të cilin je është besimi!
Gjithçka në kokën tuaj ju tregon se personi me të cilin jeni në një lidhje nuk është vetëm i mrekullueshëm, por edhe i besueshëm? Çfarë ndodhi!?

E megjithatë, ja ku jeni, me këtë person dhe nuk mund të gjeni asgjë të keqe me të. Ky është një ndryshim për ju Binjakët dhe gjatë Jupiterit në hënë, do të vini re se ndiheni më të qetë rreth tyre.
Ky do të jetë edhe momenti më me fat i ditës.
Tani jeni gati për të ecur përpara me pjesën tjetër të jetës tuaj, pasi e dini se personi me të cilin jeni nuk është gati t’ju lëndojë.

2-Peshorja
Fati i sotëm vjen falë ndihmës së Hënës në lidhje me Venusin, pasi ju vendos në humor për t’i shprehur veten të dashurit tuaj.
Jeni përmbajtur në të kaluarën, por sa më shumë ta njihni këtë person, aq më shumë e doni atë, kështu që pse të përmbaheni?

Do ta shfrytëzoni këtë shans sot dhe do t’u tregoni atyre diçka që do të kërkojë vëmendjen e tyre të plotë dhe besimin tuaj tek ata.
Na besoni,do të jetë më e lehtë nga sa e keni menduar.
Sot do të ndani diçka me personin tuaj të dashur që do t’ju bëjë të kuptoni në mënyrë të paqartë se ajo që keni së bashku është një gjë e mirë.

Të ngjashme