Kryefjala Logo

Dy nga dymbëdhjetë shenja janë me më shumë fat se të tjerat

4 Prill, 2022 | 12:54 pm

1-Luani
Nëse javët e para të marsit e dobësuan vërtet shenjën e luanit ndodh që tanj meriton një surprizë shumë të bukur që pritet të ndodhë gjatë datës 4 prill. Ndoshta surpriza do të vijë nga një miqësi e rëndësishme por edhe nga ndonjë person i zemrës..

2-Peshqit
Të lindurit në këtë shenjë pritet të kenë shumë fat sot në anën e tyre.
Surpriza nga partnerët do ti gëzojë pa masë.
Për beqarët qëllimi kryesor mbetet tek kërkimi i një shpirti binjak!
Kjo dëshirë do të jetë shumë më e rëndësishme se çdo dhuratë materiale dhe vetëm prisni pak sepse shohim diçka në horizont.

Të ngjashme