Dy detaje që bëjnë çdo vajzë ‘të çmëndet’ pas një djali:

6 muaj më parë

Hulumtimi nga Universiteti Ghent i Belgjikës thotë se meshkujt që pinë cigare dhe konsumojnë alkool, janë më atraktiv te femrat.

Studimi, i quajtur The Young Male Cigarette and Alcohol Syndrome, thotë se tërheqja seksuale lidhet me atë se sa i ‘rrezikshëm’ duket të jetë një mashkull.

Studimi, i cili është publikuar në Evolutionary Psychology, kishte anketuar 239 gra belge të moshave 17 deri 30 vjet, të cilat kishin treguar se meshkujt që pinë cigare dhe konsumojnë alkool janë më atraktiv,ama në periudha afatshkurtre!

Të ngjashme