Kryefjala Logo

Dy arsyet më pak të dukshme pse nuk mund të gjeni një burrë

4 Dhjetor, 2023 | 9:53 am

Si ta bëni realitet njeriun tuaj të ëndrrave?

Këtu janë dy arsyet më pak të dukshme përse femrat beqare mbi 40 vjeç e kanë të vështirë të gjejnë dashurinë:

1. Mendje kritike, gjykuese, e mbyllur

2. Pritshmëri të larta (kodi për të paarsyeshme dhe të paarritshme)

Gratë janë famëkeqe për “Lista”, një kolonë me kuti të shenjave që karakterizojnë tiparet dhe atributet që duhet të karakterizojnë burrin me të cilin do të takohen ose do të martohen.

Një grua me mendje të mbyllur automatikisht refuzon një burrë për informacion sipërfaqësor. Nëse ai shfaqet në takimin e parë i veshur me këmishën e gabuar, ose prerja e flokëve ose syzet e tij janë të vjetruara, ose ai është pak i rezervuar, ajo nxjerr sharpin e saj dhe ajo e hedh atë si plehrat e mbrëmjes.

Ose nëse ajo i jep një takim të dytë, nuk i pëlqen shtëpia e tij, qeni, makina ose shfaqjet e tij të preferuara televizive dhe mbyll mendjen ndaj mundësisë që ky burrë të jetë një diamant inteligjent, i dashur, i qëndrueshëm dhe i etur për të. të jetë i lëmuar.

Unë jam i mahnitur me listën e fantazive të disa femrave: xhepa të thellë, shtëpi të shtrenjta, automobila luksoz. Një shoqe më tha se nuk do të pranonte një takim ‘blind’ me një burrë sepse ai ishte mbipeshë.

Beqaret mbi 40 vjeç mund të jenë të pakompromis në lidhje me “Listën” e tyre. Ato kanë jetuar jetën e tyre të parë. Ato hoqën qafe të dashurin e tyre egoist, mashtrues ose u divorcuan nga bashkëshorti i tyre mbizotërues dhe abuziv.

Ato i dërguan fëmijët e tyre në kolegj dhe ata janë të vetë-mbështetur. Është “koha për mua”, thonë ato – dhe ato krijojnë një listë të gjatë të gjërave që duhet të ketë dhe të zhgënjyesve që asnjë njeri nuk mund t’i arrijë.

Të ngjashme