Duket sikur asgjë nuk shkon mirë për këtë shenjë horoskopi

6 muaj më parë

Ajo që do ta bëjë të ashpër të shtunën për këtë shenjë horoskopi qëndron në idenë se më 8 prill 2023, seksiti tranzit i Merkurit mund të jetë fajtori pas çdo dëmi të shkaktuar të shtunën.
Cila ndikohet?

•Shigjetari
Ju duhet të jeni të vetëdijshëm për natyrën tuaj impulsive dhe se si, nëse mbeteni të pakontrolluar, mund të përfundoni duke shkatërruar diçka që do të thotë shumë për ju. Ju do të bëni diçka kaq të pamatur dhe të pamenduar sa nuk do të mund ta ndaloni pasi të jetë në lëvizje.

Natyra juaj impulsive do t’ju shqetësojë, dhe për shkak se ju mund ta ‘ndieni atë’ në këtë moment, kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht që duhet të veproni sipas saj.
Kjo mund të mbulojë çdo temë, por le ta themi në këtë mënyrë: jeta juaj e dashurisë mund të vuajë nëse nuk e mbyllni atë.
Ju mund të mendoni se jeni luftëtari i egër, por gjithçka me të cilën do të përfundoni në këtë ditë është një zemër e thyer që keni bërë të ndodhë vetë.
Mendoni përpara se të veproni, Shigjetar. Mos lejoni që fuqitë e Mërkurit t’ju kthejnë në një kërcënim të papërgjegjshëm.

Të ngjashme