Kryefjala Logo

Duke menduar vitin që po lë pas,kjo shenjë horoskopi mërzitet

1 vit më parë

Ka një ndjenjë që mund të jetë mjaft e zakonshme këtë të premte dhe ka të bëjë me atë se si ne nuk ndihemi të kompletuar me diçka në jetën tonë.
Pavarësisht nëse nuk thamë apo bëmë kurrë atë që kishim vendosur të bënim këtë vit ose nëse ndihemi sikur po injorohemi, sot na jep ndjesinë e të mbeturit jashtë dhe nuk na pëlqen.
Për cilën shenjë bëhet fjalë?

•Akrepi
Udhëtimi juaj ka të bëjë me të shkuarën sot.
Nuk ju pëlqen kur ndiheni kështu, por kur ndodh, ndodh dhe shpesh përfundon duke ju konsumuar gjithë ditën.
Gjatë Hënës përballë Jupiterit, ju shihni vetëm pengesa.
Pjesa më frustruese në lidhje me këtë është se ju e dini se jeni ai që krijon ato pengesa.

Ju nuk dëshironi të mendoni se keni krijuar qëllimisht zona fatkeqësish për veten tuaj. Megjithatë, nuk jeni i sigurt nëse jeni i përshtatshëm për këtë punë cilado qoftë ajo punë.
Sot jeni në një botë dyshimi për veten dhe arsyeja që ju dhemb kaq shumë është se jeni një Akrep dhe gjëra të tilla si “dyshimi për veten” thjesht nuk janë stili juaj.
Pra, kur keni në rrugën tuaj një tranzit si Jupiteri kundër Hënës, ju zhyteni pak. Gjithçka do të jetë mirë së shpejti i dashur Akrep ndaj qetëso veten.

Të ngjashme