Kryefjala Logo

Duke filluar nga sot do të flemë një orë më pak…

26 Mars, 2023 | 11:03 am

Në mesnatë akrepat e orës shkuan 60 minuta para gjë që shënon edhe nisjen e periudhës së orës verore. Ky ndryshim të do të thotë zgjim më herët dhe dita do na duket më e gjatë.

Ndryshimi i orës ndodhi në orën 02:00, ku akrepat lëvizën me 60 minuta para në 03:00.

Ndryshimi i orës është aplikuar që në vitin 1981 ku përfshihet në të gjithë Evropa. Në shumë shtete të saj, akrepat e orës lëvizin 60 minuta përpara

Të ngjashme