Kryefjala Logo

Drew Barrymore shpjegon pse ajo refuzon të blejë dhurata për Krishtlindje për fëmijët e saj

13 Dhjetor, 2022 | 12:47 pm

Drew Barrymore ndan dy vajza të vogla, Olive dhe Frankie, me ish-in e saj Will Kopelman.
Si dikush që ka pasur një fëmijëri të vështirë, Barrymore kujdeset thellësisht për t’i bërë fëmijët e saj të rritur të formuar mirë dhe qëndrimi i saj unik për traditat e Krishtlindjeve e arrin pikërisht këtë.

Barrymore donte t’u tregonte fëmijëve të saj një lloj tjetër tradite festash për Krishtlindje.

Në një intervistë për Entertainment Tonight, aktorja e Charlie’s Angels zbuloi arsyetimin interesant pas vendimit të saj për të mos u bërë dhurata fëmijëve të saj për festën e dhjetorit.
“Unë i çoj gjithmonë në një udhëtim çdo Krishtlindje. Nuk u marr dhurata, të cilat mendoj se në moshat e tyre nuk i pëlqejnë, por them: “Mendoj se do të kujtojmë vendin, fotot dhe përvojën” dhe këtë dua t’ju jap’, – shpjegoi ajo.

“Ata marrin shumë gjëra gjatë gjithë vitit, kështu që unë nuk jam si një nënë e çuditshme, e rreptë, e ftohtë që thotë: “Nuk merr dhurata!”

Për këtë ajo ka folur edhe më parë në emisionin e saj.
Barrymore u mbrojt duke thënë se ajo nuk është “një nënë e çuditshme, e rreptë, e ftohtë që thotë: “Ti nuk merr asnjë dhuratë!”.
“Ndjehem sikur një dhuratë më e mirë do të ishte një kujtim i jetës.
Më mirë do të investoja në këtë se sa në një shtëpi kukullash apo diçka tjetër. Gjithçka barazohet dhe është mirë”, shton ajo.

Burimi:YourTango

Të ngjashme