Kryefjala Logo

Do të fillosh bashkëjetesën?Ki parasysh këto gjëra njëherë

2 vite më parë

Kur ke një lidhje të shëndoshë prej disa vitesh dhe ke dëshirën për tu rritur në marrëdhënie,bashkëjetesa është ide shumë e mirë.

Ajo që duhet të bëni kujdes është fakti se të jetuarit bashkë ose ju konsolidon njëherë e mirë ose mund të prishë lidhjen tuaj përgjithmonë.

Puna fillon me respektimin e hapësirave të njëri-tjetrit dhe rregullimi i difekteve që ka partneri.
Ju kemi thënë edhe në artikuj të mëparshëm,mos u mundoni ta ndryshoni partnerin por të bëni kompromis.
Vetëm kjo është çelsi i suksesit.

Ja disa rregulla që mund të vendosni sapo të merrni një shtëpi sëbashku:

-Mos lini bosh me ushqime frigoriferin
-Lini gjithmonë banjon të pastër pas përdorimit

-Laj rrobat dhe vëri nëpër vende pa i lënë të zënë myk në kosh.
-Mos bërtit në telefon

-Mos i bëj naze asaj që ka përgatitur për ju partnerja por vlerësoheni atë.
-Mos ftoni miq në shtëpi pa folur më parë me partnerein/en

-Mos merrni një kafshë shtëpiake pa pyetur partnerin/en
-Respektoni oraret që vendosni

Të ngjashme