Djemtë zbulojnë se çfarë lloj gruaje shmangin me çdo kusht

5 muaj më parë

A keni vënë re ndonjëherë se si disa vajza duket se i tërheqin burrat si mizat te mjalti, edhe kur ato janë duke dalë për pije me miqtë?

Mos harrojmë se djemtë kanë tendencë të kërkojnë gra që kanë disa tipare… dhe të shmangin gratë që bëjnë gjëra të caktuara si këto:

1-Ajo vepron si e dehur
“Unë nuk dua të jem askund pranë vajzës që e ekzagjeron sjelljen e saj për të treguar se sa shumë argëtohet ajo, dhe as nuk dua të jem pranë një vajze që është e dehur në mënyrë të çrregullt.” -Dante

2-Ajo lëshon energji të këqija
“Energji të këqija. Unë nuk do t’i afrohem një vajze që ka atmosferë të keqe.” -Endrju

3-Ajo është e pasjellshme

“Vrazhdësi ekstreme dhe jotërheqëse.” -Tanku

4-Ajo nuk është inteligjente

“Vajzat që i shmang janë vërtet ato që unë e di se janë problem. Personalisht, nuk më pëlqen injoranca. Kur një person vjen tek unë duke folur marrëzi, humbasin pikë.” -Antoni

5-Ajo është e keqe me miqtë e saj

“Çdo vajzë që është e keqe me shoqet e mia është automatikisht jashtë listës. Përse do ta ftoja atë lloj drame në jetën time?” -T.

6-Ajo nuk ndalet kurrë së foluri

“E dini se si vajzat mendojnë se është bukur të flirtosh me portierin? Po, me të vërtetë nuk është. I shmang vajzat që nuk mund të ndalojnë së foluri me mua ndërkohë që jam duke punuar. Është thjesht të veprosh keq dhe më pengon të përqendrohem.” -Bruno

7-Ajo nuk ka standarde

“Nuk e di nëse jam vetëm unë apo jo, por nëse shoh një vajzë e cila fjalë për fjalë është duke ngacmuar këdo, duke flirtuar me të gjithë dhe thjesht duket shumë e arritshme, është një largim.” – Bobi

Të ngjashme