Djemtë përdorin vetëm dy detaje kur duan të ‘çmendin’ një vajzë

9 muaj më parë

Hulumtimi nga Universiteti Ghent i Belgjikës thotë se meshkujt që pinë cigare dhe konsumojnë alkool, janë më atraktiv te femrat si partnerë për periudha afatshkurtra..

Studimi shpjegon se sjellja e të ‘rrezikshmit’ është tërheqëse në kontekstin afatshkurtër.

Tërheqja seksuale lidhet me atë se sa i ‘rrezikshëm’ duket të jetë një mashkull.

Studimi, i cili është publikuar në Evolutionary Psychology, kishte anketuar 239 gra belge të moshave 17 deri 30 vjet, të cilat kishin treguar se meshkujt që pinë cigare dhe konsumojnë alkool janë më atraktiv por gjithmonë vetëm për periudha afatshkurtra!

Të ngjashme