Kryefjala Logo

Djemtë nuk e vrasin mendjen për këto gjëra për të cilat gratë mendojnë se u interesojnë

6 muaj më parë

Ndonjëherë meshkujt marrin një nam të keq për të mos vënë re gjërat, duke mos i kushtuar vëmendje detajeve të vogla dhe madje thjesht duke mos dëgjuar në përgjithësi.

Ndërsa unë shpesh nuk pajtohem me shumë nga këto përgjithësime, është e vërtetë se ka disa gjëra për të cilat djemtë nuk u intereson. Por ato mund të mos jenë ato lloj gjërash që do të mendonit. Këtu është një përmbledhje e shpejtë.

•Nuk na interesojnë ato pak kile të tepërta që dëshironi të humbni
Të gjithë kemi pasiguri – përfshirë burrat. Nëse nuk dukemi si reklama e të brendshmeve Calvin Klein të Marky Mark, ne kemi shumë gjëra që duam të ndryshojmë edhe në trupin tonë. Ne thjesht nuk flasim për këtë shumë. Shanset janë që gjërat e vogla me të cilat nuk ndiheni rehat nuk janë kurrë diçka për të cilën një mashkull i mirë do të ankohej kur është intim me ju. Ne duam vetëm t’ju gëzojmë.

•Nuk na intereson nëse fitoni më shumë para se ne

Ose më pak. Ose e njëjta gjë. Ose çfarëdo. Burrat që janë të sigurt në vetvete i kushtojnë shumë më tepër vëmendje se kush jeni ju si person dhe si na bëni të ndihemi kur jemi rreth jush, sesa çfarë zgjidhni të bëni për një profesion.
Më mirë do të isha një grua me zemër të bukur dhe mendje të bukur sesa CEO e një kompanie të madhe që është e ftohtë dhe e pashpirt.

•Nuk na intereson kur fle me ne

Kjo është e drejtë. Qoftë takimi i parë apo takimi i pestë, një gjë mbetet konstante: Ne ndoshta e dimë tashmë nëse duam t’ju shohim përsëri përpara se të dimë nëse apo kur do të flini me ne.
Ne nuk do t’ju gjykojmë nëse dëshironi ta bëni atë në takimin e parë dhe nuk do të ndalojmë së telefonuari nëse doni të prisni deri në datën e pestë. Nëse duam t’ju shohim përsëri, do ta bëjmë.

•Nuk na intereson nëse na shkruani së pari
Shumë gra mendojnë se nuk duhet t’i shkruajnë fillimisht një burri, sepse kjo tregon dëshpërim, por kjo nuk është e vërtetë.
Nëse ai nuk ju dërgon mesazhe dhe është i interesuar, ai ka të ngjarë të mendojë vazhdimisht për këtë, por thjesht nuk dëshiron të duket shumë i fortë.
Ai do të jetë më se i mirëpritur të shohë emrin tuaj të shfaqet në telefonin e tij dhe kjo do të largojë presionin e tij duke ecur përpara.

•Nuk na intereson nëse nuk jeni perfekt

Askush nuk eshte perfekt. Askush. Vetë fjala është në thelb e pakuptimtë gjithsesi sepse, me 7 miliardë njerëz në botë, asnjë dy nuk do të ketë të njëjtin imazh të përsosmërisë në mendjet e tyre.

Pra, mos u shqetësoni se nuk dukeni si modelja në reklamën e Victoria’s Secret. Mos u shqetësoni se mendoni se flokët tuaj janë shumë të shkurtër për të qenë seksi.
Mos u shqetësoni për ato dy kilogramë shtesë.
Mos u shqetësoni për shenjën tuaj të vështirë të lindjes.
Mos u shqetësoni se nuk keni një linjë perfekte vithesh!

Të ngjashme