Kryefjala Logo

Djali zbulon se përputhet për t’i dhuruar një veshkë babait të të dashurës së tij.Çfarë bën ai?

13 Dhjetor, 2023 | 11:10 am

Jen Sounter mund të ketë fituar  jackpotin e burrit të ardhshëm. Kur ajo dhe familja e saj mësuan se babai i saj kishte nevojë për një transplant të veshkave, të gjithë në familje, duke përfshirë të dashurin e saj Brian, u testuan për të përcaktuar nëse ata ishin të njëjtin nivel.

Ndërsa asnjë nga të afërmit biologjikë nuk ishte, Brian zbuloi se ai ishte! Për të, ishte një gjë pa mend. Sigurisht, ai do t’i dhuronte veshkën babait të Jen-it. Ata vendosën ta surprizojnë me lajmin se Brian ishte një ndeshje gjatë darkës në një restorant dhe reagimi i tij ishte i paçmuar.

Brian dhe Jen i dhanë babait të saj një kartë, për të cilën ai me shaka e pyeti nëse kishte para brenda.

Në vend të kësaj, ai zbuloi diçka shumë më të vlefshme. Në pjesën e jashtme të kartës shkruhej: “Duhet të më veshin veshkat! Ne puqemi!” së bashku me një vizatim të dy veshkave. “Kjo është e pabesueshme! Shume faleminderit!” tha babai i Jen-it ndërsa e përqafoi fort Brian-in.

Fatmirësisht, transplanti i cili u bë disa muaj më vonë, ishte një sukses dhe si donatori ashtu edhe marrësi u shëruan shumë!

Brian nuk ishte më vetëm i dashuri i Jen-it. Ai e bëri pyetjen para shtëpisë së tyre të re, dhe padyshim, familja e saj e miratoi dhe e priti me krahë hapur! Ai ishte tashmë një anëtar i paharrueshëm i familjes, në fund të fundit.

Të ngjashme