Kryefjala Logo

Ditë e vështirë përpara për këtë shenjë horoskopio

19 Shtator, 2023 | 2:15 pm

Herë pas here, ne priremi të vuajmë nga konflikti i mendjes kundër trupit.

Pyesim veten pse trupat tanë na tradhtojnë, veçanërisht kur jemi të sigurt se mund të trajtojmë disa gjëra fizike.

Ndërsa sot nuk ka të bëjë me ‘të paaftën për të trajtuar gjërat fizike’, ajo sjell idenë se ne nuk mund të shfaqim gjithmonë atë që kemi në mendjet tona.

•Peshqit

Sikur jeta të mund të funksiononte ashtu siç dëshironi, ndoshta ajo që dëshironi nga jeta nuk është diçka që ju është shkruar në yje.

Më 19 shtator 2023, do të shihni se keni shkuar në rrugën e gabuar.

Po, qëllimet tuaja janë të bukura; ju jeni vërtet një person i bukur, por nuk po punoni me realitetin rreth jush, dhe ky është një zgjim i ashpër.

Gjatë kalimit të Diellit përballë Neptunit, duhet të kuptoni se si keni shkuar pas ëndrrave tuaja. Duhet të bëhen disa rregullime dhe në këtë ditë, do të kuptosh se nuk e ke humbur lojën.

Ka të bëjë vetëm me përshtatjen me realitetin që keni në dorë në vend që të besoni se mund të ndryshoni diçka që thjesht nuk mund të ndryshohet.

Të ngjashme