Kryefjala Logo

Dita e fundit e muajit nuk do jetë dhe aq e mirë për këtë shenjë

30 Nëntor, 2023 | 12:19 pm

A duhet të kalojë një vit i plotë për këtë ditë?

•Virgjëresha

Tani për tani, ju ndiheni sikur koha po qëndron në vend. Jeni ende në punë, vazhdoni të bëni të njëjtën gjë dhe ende po dëshmoni se viti është ende aktiv, dhe megjithatë … askush nuk është në të.

Ju e ktheni mbrapsht dhe jeni dëshmitar i këtij gëzimi të rremë dhe pyesni veten nëse të gjithë rreth jush po e mashtrojnë atë apo nëse ka qoftë edhe një copë të vërtetë në këtë të ashtuquajtur sezon ‘të gëzuar’. Nëse po, atëherë ju jeni të lumtur për ata që e shohin atë shumë të mrekullueshme, por për sa u përket juve, gjithçka që ndjeni sot, 30 nëntor 2023, është … e lodhur.

A mund ta kalojmë këtë tashmë? Ndihesh sikur i ke gatuar ushqimet, ke ngrënë ëmbëlsirat, kenaqur me të gjitha gjërat e këqija që mund të blejnë paratë dhe je ende këtu … duke pritur. Ju nuk jeni të lumtur që jeni ai që rri pezull rreth të gjithëve me një buzëqeshje përbuzjeje në fytyrën tuaj, por mendoni se ndoshta humori është mënyra juaj e vetme për të dalë nga kjo lojë pritjeje. Kjo është po aq argëtuese sa të jesh në dhomën e pritjes në zyrën e gjinekologut.

Gjatë rënies së Hënës Gibbous, ju ndiheni sikur ju kujtohet vazhdimisht se sa e gëzueshme është gjithçka, dhe kjo ju bën të dëshironi të futeni lart e poshtë në kompjuterin tuaj vetëm për të parë se çfarë ndodh. Me fjalë të tjera, mund të zbuloni se gjatë Hënës Gibbous në rënie, do të bëheni shkatërrues thjesht sepse është diçka për të bërë. Është atmosfera e pafund ‘festive’ që po të vret. Ju mund të gjeni se komedia është e vetmja rrugëdalje.

Të ngjashme