Disa vajzave nuk ju duhet vënë unaza në gisht. Zbuloni cilave?

7 muaj më parë

Sipas një site amerikan “Date me” meshkujt përpara se t’i propozojnë një femre për martesë duhet të kenë parasysh disa karakteristika:

1-Si të martohem me një femër që ka prioritet gjithmonë pamjen e jashtme dhe vetëm për këtë gjë mendon.

2-Gratë që harxhojnë shumë do iu rrënojnë ekonominë, lërini ato të shkatërrojnë jetën e dikujt tjetër!

3-Mos e merrni seriozisht një femër që pëlqen alkoolin, kur të jetë e dehur mund të përfundojë në shtrat edhe me shokun tuaj.(Seriozisht e kanë thënë dhe këtë?)

4-Si do kaloni jetën me një vajzë që vetëm ankohet dhe gjen të meta tek ju në çdo rast?

Të ngjashme