Disa nga afrodiziakët më të çuditshëm dhe të ngrënshëm në botë

2 muaj më parë

Për të qenë në humor, a do të pinit lëng kobre, apo të hani ndonjë organ gjenital kafshësh?
Këtu janë disa nga afrodiziakët më të çuditshëm dhe të ngrënshëm në botë:

1-Kobra
Në pjesë të Azisë, ky gjarpër që merr jetë merret për mishin e tij, sepse nxisin romancën.
Lëngu që nxirret nga gjarpri ndonjëherë përzihet në pije alkoolike, ndërsa mishi konsumohet si delikatesë.

2-Supë e folesë së shpendëve
Supë e bërë nga foleja e një zogu.
Foletë e rralla dhe të vështira për t’u blerë janë bërë nga pështyma e Swift-it që banon në shpellë.
Edhe pse kjo mund të tingëllojë më pak se tërheqëse, njerëzit që kanë konsumuar këtë pjatë jashtëzakonisht të shtrenjtë betohen për aftësinë e saj për të ndezur motorin tuaj.

3-Ambergris
Emër i bukur por nga një burim i neveritshëm.
Kjo substancë dylli vjen nga trakti tretës i spermës së balenave .
Përdorur për një kohë të gjatë si agjent parfumues, disa tekste arabe e përshkruajnë gjithashtu për përdorim në dhomën e gjumit.

4-Kastravecat e detit
Për shkak të një përqendrimi të lartë të vitaminave dhe mineraleve, këto krijesa me pamje të keqe që bredhin në fund të detit, konsiderohen si një nxitje e madhe para bashkimit në Kinë.

Të ngjashme