Kryefjala Logo

Disa mënyra për ta mposhtur ‘atë’ në lojën e tij

1 vit më parë

Lojtarët që kemi parë mund të kategorizohen në dy lloje, ata të cilëve u është thyer zemra shumë keq në të kaluarën dhe ata që mërziten lehtësisht dhe kështu kalojnë nga një vajzë në tjetrën.
Nëse ju jeni ende e vendosur të dini se si të luani më shumë me lojtarin dhe ta bëni atë të jetë në një marrëdhënie serioze me ju,jeni në vendin e duhur.
Gjithçka ka të bëjë me vetëkontrollin (nga ana juaj).
Ja gjithçka që duhet të dini për mënyrën se si të luani më mirë lojtarin dhe shenjat kryesore që ai është lojtar:

1-Mahnite atë
Një nga shenjat kryesore që ai është lojtar është të shohë linjën e pafundme të vajzave në të kaluarën dhe të tashmen e tij.
Lojtarët janë zakonisht të zgjuar, pasi të bëjnë shumë vajza të bien në dashuri me to është një punë që kërkon tru.
Duke thënë këtë, do të thotë gjithashtu se ai do të kërkojë një vajzë unike, e cila ka tru, personalitet të shkëlqyeshëm dhe pamje të bukur.
Një grua me një ndjenjë unike të stilit dhe e lexuar mirë është gjithmonë një arritje.

2-Emocionet kanë rëndësi, edhe për lojtarët
Një nga shenjat kryesore që ai është një lojtar është fakti se ai është emocionalisht i padisponueshëm.
Po përpjekja për të luajtur më mirë lojtarin dhe për t’u lidhur emocionalisht me të? Lëreni të flasë më shumë për veten dhe jepini hapësirë ​​dhe besim të mjaftueshëm për t’ju dhënë disa detaje personale për veten e tij.

3-Një JO e madhe për mërzinë
Mos jini të parashikueshme, ji argëtuese, shoqëruese, emocionuese dhe mbi të gjitha e gjithanshme.
Ky është një truk i zgjuar se si të tejkaloni një lojtar të vërtetë.

4-Miqtë e tij do t’ju ndihmojnë të luani më shumë me lojtarin
Nëse ju jepet mundësia të takoni miqtë e tij ose ai ju kërkon të bashkoheni në një shëtitje ku ata do të jenë atje, sigurohuni që t’u lini atyre një përshtypje të mirë.
Nëse ai ju kërkon të takoheni me miqtë e tij, ka shumë mundësi që ai tashmë ju pëlqen. Ja çfarë duhet të bëni, gjatë asaj shëtitjeje, të jeni tepër miqësor ose llafazan me një nga miqtë e tij. Nëse ai vazhdon të shikojë, atëherë ju jeni në rrugën e duhur.

5-Nuk jam e disponueshme
Mos pranoni gjithmonë të dilni sa herë që ai ju kërkon.
Ju thjesht mund ta refuzoni ndonjëherë dhe ta kaloni kohën me të shoqet tuaja. Më vonë përmendni se sa kënaqësi ishte t’i shihje!
Një nga shenjat kryesore që ai është një lojtar do të ishte që ai gjithmonë të ketë plane dhe të kërcejë nga një vend në tjetrin, kështu që mos u shqetësoni, ndoshta edhe ju keni një orar të plotë, qëndroni në të dhe mos anuloni asnjë prej tyre.

6-Thuaj jo xhelozisë
Xhelozia është një ndjenjë normale, veçanërisht kur bëhet fjalë për një djalë që të pëlqen.
Megjithatë, një JO e madhe nëse mendoni ti tregoni atij se jeni xheloze.
Ai është një lojtar, që do të thotë se flirtimi është një hobi. Thjesht luaje mirë! Mos e urreni të tejkaloni lojtarin, urreni lojën.

Të ngjashme