Kryefjala Logo

Disa ide për marrëdhënie intime në dush

2 vite më parë

Sekreti i marrëdhënieve intime në dush si kudo tjetër është që të kënaqesh duke e bërë atë.
Meqë edhe ditët e nxehta po vijnë,një dush freskues me partnerin me momente intime tingëllon perfekte dhe ne ju japim disa ide:

-Qëndroni me këmbë në tokë
Mos gaboni të vendosni njërën këmbë në anë të vaskës sepse shumë lehtë mund të rrëshkisni.
Një pozitë e mirë kërkon që të dyja këmbët të jenë në tokë stili ‘doggy style’.

-Bëni lojëra
Luaj me partnerin në dush duke lagur njëri-tjetrin, duke u prekur, puthir dhe fërkuar me locione për t’u bërë të rrëshqitshëm dhe pastaj të kryeni marrëdhënie intime jashtë tualetit.

-Lahuni me njëri tjetrin
Jeni pa rroba dhe make up në fytyrē ndaj bëjeni partnerin që t’ju pëlqejë edhe më shumë duke i kërkuar që t’ju fërkojë trupin me locion pasi që ky veprim është shumë intim.

Të ngjashme