Disa hile kuzhine për femrat që duan të kursejnë kohë

9 muaj më parë

Të mbani vezët e freskëta. Përpara se t’i vendosni në frigorifer lyejini ato me vaj luledielli.

2-Të hiqni lëvoret e vezëve me lehtësi. Pasi i zieni ato thyejini lëvoren dhe më pas vendosini në ujë të ftohtë.

3-Të përdorni më gjatë limonin. Nëse ju nevojiten disa pika lëng limoni nuk keni përse shpërdoroni gjithë frutin, thjesht shpojeni atë me një kunjë dhëmbësh.

4-Bëjeni mbështjelljen e ushqimeve me letër plastike më të lehtë dhe të shpejtë. Letrat plastike ndonjëherë ngjiten me njëra-tjetrën, prandaj si fillim vendoseni atë në frigorifer.

5-Mbajini perimet e freskëta. Vendosini perimet ne qese plastike të mbushura me ajër dhe vendosini në frigorifer. Perimet do të jenë të freskëta për një kohë më të gjatë.

Të ngjashme