“Dielli duket që në mëngjes”E nëse ska diell,jua sjellim ne kështu:

3 muaj më parë

1. Shumica e njerëzve që punojnë jashtë çdo ditë, bëjnë ushtrime fizike në mëngjes. Nëse kjo është një seancë yoga në mëngjes ose një udhëtim në palestër, duke ushtruar para punës ju jep një nxitje të energjisë për ditë. Çdokush mund të trajtojë një grumbull te dokumenteve pas 200 ushtrimeve te muskujve te barkut. Ushtrimi i mëngjesit do të eliminojë mundësinë e lodhjes pas një ditë të gjatë në punë.

2. Planifikoni ditën tuaj. Maksimizoni potencialin tuaj për gjërat që do i bëni gjatë ditës. Mëngjesi është një kohë e mirë për të menduar, çfarë do të bëni gjatë gjithë ditës. Orët e para nxisin reflektimin më të lehtë që ju ndihmon kur keni prioritet aktivitetet tuaja. Ato gjithashtu ju lejojnë të gjeni zgjidhjen, duke u përpjekur që të përshtasni çdo gjë me orarin tuaj.

3. Hani një mëngjes të shëndetshëm. Ne të gjithë e dimë se si nxitojmë drejt derës me një filxhan kafe dhe një stomak bosh. Uluni në tavolinën tuaj, mbushuni me energji. Kjo do të ndihmojë për të mbajtur mendjen tuaj tek ajo, që është primare dhe jo tek barkun tuaj që po vdes urie.

Të ngjashme