Kryefjala Logo

Dëshironi që ai më në fund t’ju kërkojë të dilni? Mos i bëni këto gabime

24 Dhjetor, 2022 | 1:48 pm

Është e vështirë të të pyesin ose të bisedosh nëse nuk e di se çfarë po bën ose duke thënë se po e shtyn atë.
Këtu janë disa gabime që nuk duhet të bëni nëse dëshironi që burrat t’ju kërkojnë të dilni.

1-Ju silleni sikur nuk jeni të interesuar
Keni frikë të dukeni të dëshpëruar apo të gënjeni veten?
Shanset janë që nuk jeni, por pikërisht këto mendime do t’ju mbajnë beqarë çdo herë.
Kur silleni sikur nuk jeni të interesuar, burrat ju shohin si shumë punë.

2-Ju bëni sikur i keni të gjitha
Jetë e shkëlqyer shoqërore, një familje e lumtur, një karrierë e mirë dhe një shtëpi e bukur.
Jeta juaj duket e përsosur nga jashtë. Por vetëm një gjë mungon: një i dashur.
Ti mendon se je në rregull me të, por, thellë brenda, ndihesh sikur po humbisni.

3-Jeni shumë tërheqës, por mos rrini në dispozicion.
Është një ankesë e zakonshme nga gratë që janë tërheqëse që burrat nuk u afrohen atyre.
Nëse ky është problemi juaj, kthehuni dhe buzëqeshni drejt një burri që ju duket tërheqës dhe shkoni të flisni me të.

Mos lejoni që pasuritë tuaja më të mëdha të jenë pengesa juaj për të gjetur dashurinë.
Tregojini atij anën tuaj të pambrojtur dhe lëreni të shohë personalitetin poshtë figurës pasi ndarja e frikës dhe pikave tuaja të dobëta mund ta qetësojë një mashkull me ju.

4-Ju përpiqeni të jeni një nga djemtë
Meshkujt e shohin atë që është e kundërta e tyre tërheqëse, kështu që përpjekja për t’u përshtatur me pijen me djemtë, duke folur si burrë dhe duke u sjellë si burrë, do t’ju vendosë çdo herë në “zonën e miqve” të frikshëm.

Mos kini frikë të tregoni anën tuaj femërore.
Nëse dëshironi që burrat t’ju pyesin, jini të hapura dhe miqësore dhe gjeni kohë për të.
Kujdes nga sinjalet që po dërgoni.
Nëse e bëni këtë, burrat do t’ju shohin interesante, tërheqëse, të dashura dhe biseda do të jetë e lehtë për ju.

Të ngjashme