Kryefjala Logo

Dënglat e këtyre shenjave nuk mbarojnë asnjëherë

14 Qershor, 2022 | 12:26 pm

Disa njerëz nuk njohin përemër tjetër përveç “Unë”!
Sigurisht,nuk ka asgjë të keqe të mendosh për veten por të menduarit se ju vleni mbi të tjerët nuk janë virtyte me të cilat duhet të mburreni.

Po kujt t’ja thuash? Këtyre shenjave si më poshtë nga një vesh i hyjnë e nga tjetri i dalin.
Zbulojmë për kë po flasim:

1-Dashi
Kur e di se çfarë do,niset për ta marrë dhe shkel mbi këdo.
Humb sensin e kontrollit dhe kështu i rrëshqet situata nga duart.
Janë egoistë,e dinë sa ju vlen lëkura dhe prandaj nuk i mungojnë dënglat.
Kjo gjë i bën njerëzit e shenjës së Dashit të duken egoistë!

2-Luani
E dimë,pritej!
Vetëm e vetëm që të arrini majën do bënit edhe përtje asaj që mundeni.
Nuk e mendoni fare që të ndaloni kur shihni diçka që doni, duke e bërë të qartë për çdokënd tjetër që të vetmit fitimtarë jeni ju dhe vetëm ju!
E merrni pothuaj gjithmonë atë që doni dhe kjo ju jep shtysë që më pas mos ti ndaloni dënglat.

Të ngjashme