Kryefjala Logo

Data juaj e lindjes nuk është rastësi.Zbuloni dhuratën tuaj magjike

1 vit më parë

Nuk ka rëndësi nëse besoni në magji,as nëse e dini cili është numri që korrespondon me ditëlindjen tuaj. Dhurata juaj Magjike është këtu pavarësisht nëse jeni në dijeni të saj apo jo.
Si ta llogarisni?
Shumë thjeshtë!
Shtoni shifrat e datës, muajit dhe vitit të lindjes derisa të keni një numër 1 shifror. Për shembull, nëse keni lindur më 1 shtator 1975, shuma një shifrore do të ishte 5. (1 + 9 + 1 + 9 + 7 + 5 = 32 = 5)

Tani bëni llogaritë dhe gjeni numrin tuaj:
Nr.1-Magjistari
Numri i parë është numri i Krijimit. Besohet se ata që kanë lindur nën ndikimin e tij bëjnë shtriga të mëdha pasi kanë fuqinë të pohojnë vullnetin e tyre në këtë fushë. Sidoqoftë, nuk duhet të përpiqeni të manipuloni dhe kontrolloni ata që ju rrethojnë.
Profesioni juaj Magjik: Manifestimi dhe Guximi

Nr 2-Ndjeshmëria
Ju jeni shumë të ndjeshëm ndaj energjive përreth jush. Kështu, ndërsa u rritët, ju keni mësuar të ndjeni dhe kuptoni atë që bëjnë të tjerët dhe kjo është arsyeja pse u bëtë kaq të dhembshur. Dhurata juaj magjike është në zemrën tuaj dhe syrin tuaj të tretë ndërsa vazhdimisht ndjeni rrymat e energjisë përreth jush. Ju duhet t’i përdorni për të lehtësuar dhimbjen e të tjerëve, por edhe për të rivendosur shpejt energjinë tuaj duke u bazuar në tokë dhe duke rënë në kontakt me natyrën.
Profesioni juaj magjik: Ëndrrat dhe Intuita

Nr.3- Hëna e Tretë
Ky numër mishëron tre fazat e hënës. Brenda jush qëndrojnë forcat e krijimit dhe shkatërrimit. Rregulli i vjetër, “ki kujdes për atë që dëshiron”, vlen për ty, pasi dhurata jote magjike është që mendimet dhe dëshirat e tua të bëhen shpejt realitet.
Profesioni juaj Magjik: Krijimi & Shkatërrimi
Nr.4- Elementet
Numri 4 lidhet me 4 elementet e Tokës: Zjarri, Uji, Ajri dhe Toka. Thelbi juaj është në ekuilibër me katër elementët ose tokën dhe kjo është arsyeja pse ju jeni shumë racional me një mendje të fortë. Ndërsa vazhdimisht merrni energji nga Elementet, është shumë e vështirë për ndokënd që të të mallkojë. Meqenëse Zjarri, Uji, Ajri dhe Toka krijojnë një fushë force magjike rreth jush, ju devijoni negativitetin
Profesioni juaj magjik: Magjia thelbësore

Nr.5-Shpirtërorja
Numri 5 simbolizon elementin e pestë: Shpirti. Ata që kanë lindur nën ndikimin e tij janë në kontakt me fushën shpirtërore dhe lehtë mund të sjellin në mendje pushtet nga Përtej. Kjo është arsyeja pse ata bëjnë spiritualist të përsosur pasi drejtohen nga elementi i pestë – Shpirti!
Profesioni juaj magjik: Kontaktimi i shpirtrave dhe magjisë paraardhëse

Nr. 6-Nxënësi diellor
Numri 6 simbolizon diellin dhe gjithçka që vjen nga Burimi ynë i Dritës. Prandaj, ju keni një rrjedhë të fortë energjie brenda. Ju dhurata magjike ju vjen nga Dielli. Prandaj, ajo mishëron të gjitha bekimet e jetës dhe fuqinë e tyre. Ju jeni shërues dhe udhëheqës. Por me një fuqi të madhe vjen përgjegjësia e madhe. Mësoni se si ta përdorni fuqinë tuaj madhështore në mënyrën më etike.
Profesioni juaj Magjik: Magjia Rituale, drejtshkrimi & Shërimi

Nr. 7-Nxënësi hënor
Numri 7 simbolizon Hënën dhe gjithë magjinë që vjen nga Zonja e Madhe e Natës. Dhurata jote magjike është e pastër, magjia e patrembur e Hënës. Ndihet shumë e çuditshme për ju të ndiqni magjinë rituale, pasi ju instiktivisht dini se çfarë të bëni. Dhe zakonisht, ju nuk bëni të njëjtën gjë . Ju improvizoni për shkak të intuitës tuaj shumë aktive. Për më tepër, një dhuratë tjetër magjike e juaja është të ëndërroni ëndrra profetike. Nëse i interpretoni saktë dhe u besoni atyre, mund të arrini mrekulli!
Profesioni juaj Magjik: Vizione & ëndrra Profetike

Nr 8- Shtriga tradicionale
Ky numër konsiderohet si një nga më magjikët. Numri 8 korrespondon me 8 Sabatet e Shtrigave, 8 cepat e Botës. Nëse ditëlindja juaj rezulton në 8, atëherë ju keni një fuqi të shkëlqyeshme magjike që kalon nëpër ju, megjithatë ajo do të aktivizohet më tej vetëm nëse arrini të harmonizoni dhe festoni Sabbats. Ju keni një busull të brendshme shumë të saktë dhe kjo është arsyeja pse ju mund të dalloni të drejtën nga e gabuara.
Profesioni juaj Magjik: Manipulimi i Energjisë & Alkimia

Nr.9-Shamani
Numri i fundit simbolizon bashkimin e të gjithave më lart. Është porta nga e cila mbaron gjithçka dhe gjithçka fillon përsëri. Kjo është arsyeja pse ju shihni gjëra si askush tjetër. Dhurata juaj magjike është natyra juaj artistike dhe krijuese dhe që shpesh i shihni situatat në një perspektivë shumë interesante. Kjo është arsyeja pse ju mund të shëroheni. Ndërsa numri korrespondon me vdekjen dhe rilindjen, ju keni një aftësi të natyrshme për të ndjerë fantazmat dhe shpirtrat përreth, por nëse mësoni ta përdorni këtë aftësi mund edhe të kapërceni botën siç bëjnë të gjithë shamanët.
Profesioni juaj magjik: Projeksioni Astral & Magjia Totem

Të ngjashme