Data e prezantimit të iPhone13, çmimi, specifikimet dhe gjithçka duhet të dini

2 vite më parë

Nëse data e prezantimit të iPhone 13 ndjek modelin e Apple për lançimet e mëparshme, ne mund ta shohim këtë pajisje të dalë në rafte të Premten e katërt të Shtatorit 2021. Kjo do të ishte 24 Shtator.

Për sa do të kushtojë iPhone 13, ne do të presim që çmimet të gjurmohen me diapazonin e iPhone 12 – përkatësisht 699 $, 799 $, 999 $ dhe 1,099 $. Apple ka tendencë të mbajë çmimet e saj për çdo brez të ri të iPhone relativisht afër asaj që i parapriu asaj.

Thashethemet e hershme për iPhone të kësaj vjeshte kanë përdorur iPhone 13 si emër për modelin e ardhshëm, pasi Apple kaloi nga iPhone 11 në iPhone 12 vitin e kaluar. Por një pjesë e thashethemeve të fundit i janë referuar iPhone të pa publikuar me një emër tjetër – iPhone 12s.

Gjëja më e afërt që kemi tani në një dizajn përfundimtar mund të jenë  njësi të dyshuara të iPhone 13 të zbuluara nga Sonny Dickson. Ato tregojnë vetëm pjesën e pasme të përbërjes së Apple, por duket se përputhen me thashethemet se iPhone 13 do të ketë një rregullim diagonal të kamerës.

Për më tepër, iPhone 13 Pro Max mund të jetë pak më i madh se paraardhësi i tij.

Të ngjashme