Dashuria për këto shenja horoskopi është në ajër

2 muaj më parë

Dashuria është përsëri në ajër për këto shenja të horoskopit më 7 gusht 2023.

Për një interpretim të plotë, lexoni gjithashtu Diellin, Hënën dhe shenjën tuaj në rritje.

•Peshqit

Peshqit ëndërrimtarë, imagjinata juaj nuk njeh kufij. Përdoreni atë për të rritur besimin tuaj. Lëreni jetën tuaj të dashurisë të jetë një ëndërr e bukur dhe mos lejoni që realiteti ta zbusë atë. “La La Land” do të rezonojë me pikëpamjen tuaj të çuditshme për dashurinë. Ngjyra juaj e fuqisë është e gjelbërta e detit. Dashuria lundron në orën 22:00.

•Ujori

Ujori novator, origjinaliteti juaj ju veçon. Jini të sigurt në veçantinë tuaj. Hapeni zemrën tuaj ndaj formave të pazakonta të dashurisë dhe lumturia do të pasojë. “Ajo” është një film që do të shkojë me shpirtin tuaj jokonvencional. Ngjyra juaj e fuqisë është turkeze. Dashuria shkëlqen rreth orës 18:00.

Të ngjashme