Kryefjala Logo

Dashuria për këtë shenjë horoskopi shëmbet si një kala prej rëre

10 Janar, 2023 | 12:52 pm

Për shkak se Hëna përballë Saturnit është një tranzit ‘nervoz’, ne mund të presim që të ndihemi të shqetësuar dhe në skaj gjatë pjesës më të madhe të kohës.
Mund të kemi nevojë për ndihmë për të përcaktuar pse ndihemi kështu dhe kjo shenjë horoskopi do e ndjejë në marrëdhënien e saj nervozizmin..

•Peshqit
Ndiheni sikur mund të bëni gjithçka vetë, dhe arsyeja pse keni këto mendime është se Hëna përballë Saturnit ju frymëzon të mendoni vetëm për veten tuaj.
Duke menduar për veten, ju do të kaloni mbi ngjarjet e jetës suaj dhe kur të arrini të tashmen, do të vini ballë për ballë me të vetmen gjë që po përpiqeni t’i fshihni vetes për një kohë: Dashuria e jetës tuaj është duke u copëtuar!
Nëse do të ndodhë, do të ndodhë sot, dhe nëse nuk ndodh, besoni në univers se është vetëm çështje kohe para se të ndodhë.

Ju ktheheni në mendimin tuaj origjinal: “Më pëlqen të jem vetëm. Kur jam vetëm, bëj shumë punë. Jam i qetë kur jam vetëm.”
Ju mund të përpiqeni të bindni veten për këtë, por një gjë është e sigurt; jeta juaj e dashurisë është e ndryshme nga ajo që ka qenë, dhe ju po pyesni veten nëse doni të vazhdoni atë nivel mediokriteti.

Të ngjashme