Kryefjala Logo

Dashuri e përjetshme apo histori momentale?Sot flasin ekspertët

26 Mars, 2022 | 10:08 am

Gary Amers, ekspert i lidhjeve, ka treguar shenjat të cilat tregojnë se jeni vërtet të dashuruar por dhe shenjat që tregojnë se është epsh.

Shenjat se është dashuri:

•Humori ju rregullohet çdo herë që e mendoni
•Ndjeheni e sëmurë në stomak, pasi
rënia në dashuri mund t’ju bëjë të ndjeheni jashtë kontrollit.

•Fantazoni për të ardhmen
•Ndjeheni sikur e njihni këtë person për një kohë të gjatë.

Shenjat se është thjesht epsh:

•Nuk dëshironi ta prezantoni me miqtë tuaj
•Ose njëri jep shumë dhe nuk merr asgjë, ose anasjelltas.
•Nuk bëni plane për asgjë, sepse epshi është ndjenjë e spontanitetit dhe aventurës.

Të ngjashme