Kryefjala Logo

Dadoja e Kourtney Kardashian zbulon si është në të vërtetë të kujdesesh për fëmijët e saj

16 Janar, 2023 | 1:23 pm

Leah Barr është e njohur për postimin e videove me fëmijët e Kardashian, Mason, Penelope dhe Reign, të cilët i ndan me ish bashkëshortin, Scott Disick.
“Jo se duhet ta trajtoj këtë si temë, por thjesht dua ta bëj sepse kam ende komente për të,” filloi Barr.
“Unë nuk punoj më për familjen për të cilën punoja dikur, dhe kjo është thjesht sepse isha gati të shkoja si një asistente personale dhe Kourtney tashmë ka një tjetër asistent personal.”
Barr vazhdoi,duke shpjeguar se duke qenë se ajo nuk mund të punonte si asistente personale e Kardashian, ajo ndjeu se ishte koha që ajo të “kalonte” në një punë tjetër ku mund të ndiqte rolin që dëshironte vërtet.

Pavarësisht dorëheqjes, Barr kishte vetëm gjëra të mira për të thënë për punën për Kardashian dhe familjen e saj.

“Ato ishin disa nga vitet më të mira të jetës sime duke punuar për ta,” tha ajo. “I dua shumë dhe shpresoj t’i kem gjithmonë në jetën time”.

Ajo zbuloi se “asgjë nuk përfundoi me kushte të këqija”, duke u thënë ndjekësve të saj se ata mund të ndalonin së spekuluari se kishte diçka të keqe mes saj dhe Kardashian.
Ajo është “përgjithmonë mirënjohëse” për gjërat që mësoi gjatë punës për Kourtney dhe “për gjithçka që më mësoi”, gjë që e ndihmoi të fitonte aftësitë e nevojshme për t’u bërë asistente personale.

Të ngjashme