Kryefjala Logo

Citate rreth Ujorit: Tiparet, Personaliteti dhe Karakteristikat

13 Korrik, 2022 | 12:40 pm

Motoja e Ujorit është “Unë jam i hapur ndaj ndryshimeve”. Ujori është shenja e ndryshimit, përparimit dhe inovacionit!

Citate rreth Ujorit:
“Ujori është dikush që e do lirinë dhe urren çdo gjë që i lidh.”
“Një Ujor është gjithmonë gati për një kohë të mirë dhe ata duan të jenë të rrethuar nga miqtë.”
“Ujori është shenja e përparimit, kështu që një Ujor është gjithmonë në kërkim të së ardhmes.”
“Një Ujor nuk ka kurrë frikë të ngrihet për atë në të cilën ata besojnë.”
“Ujori është shenja e ndryshimit, kështu që një Ujor është gjithmonë në kërkim për t’i përmirësuar gjërat.”
“Një Ujor nuk ka frikë kurrë nga ndryshimi dhe ata janë gjithmonë në kërkim të sfidave të reja.”
“Një Ujor është gjithmonë në kërkim të mënyrave të reja për të shprehur veten.”

“Dashuria e Ujorit ka të bëjë me krijimin e një marrëdhënieje si të barabartë.”
“Ujorët shpesh tërhiqen nga ata që nuk kanë asgjë të përbashkët me ta, por ata dinë ta shfrytëzojnë sa më shumë.”
“Asnjëherë nuk duhet të përpiqeni të ndryshoni mendjen e një Ujori. Përkundrazi, duhet të prisni që një Ujor të vijë vetë.”

Të ngjashme