Kryefjala Logo

Citate rreth Peshqve:Rëniet dhe përmbysjet e kësaj shenje

12 Korrik, 2022 | 12:48 pm

Ka shumë anë pozitive dhe negative për të qenë Peshq.
Nga njëra anë, ata janë njerëz imagjinues, krijues dhe pranues që shpesh kujdesen për të tjerët. Nga ana tjetër, ata mund të jenë të pavendosur, gjë që ndonjëherë mund t’i bëjë ata të jenë vetëshkatërrues Këtu është një listë e citimeve të Peshqve:

“Peshqit janë shenja më shpirtërore dhe psikike e zodiakut. Ata shpesh kanë lidhje të thella me oqeanin dhe trupat e tjerë ujorë.”

“Peshqit mund të jenë tepër krijues, por gjithashtu priren të humbasin në botën e tyre.”

“Peshqit janë disa nga njerëzit më të dhembshur në horoskop dhe ata shpesh bëjnë infermierë dhe shërues të shkëlqyer.”
“Rëniet e Peshqve përfshijnë të qenit tepër të ndjeshëm, emocional dhe i përhumbur. Nga ana tjetër, Peshqit janë shpesh shumë intuitivë dhe kanë shqisa të gjashta të forta.”
“Peshqit shpesh janë në gjendje të përdorin intuitën e tyre dhe ta përdorin atë si një udhëzues në jetën e tyre.”

“Më mirë të kisha një Peshk ëndërrimtar sesa çdo shenjë tjetër. Ajo shënon të gjitha kutitë për mua: krijues, empatik dhe intuitiv.”

“Dashuria është dashuri pa marrë parasysh se çfarë gjinie është. Burrat e peshqve janë njerëz shumë të butë dhe të lehtë.”

“Peshqit kujdesen për të tjerët dhe gjithmonë kërkojnë të ndihmojnë, edhe nëse nuk u kërkohet.”

“Peshqit puthinn me zemrat e tyre dhe ju ndiheni si në parajsë”

Të ngjashme