Kryefjala Logo

Citate rreth Peshores:Shenja simpatike dhe e ekuilibruar

16 Korrik, 2022 | 11:58 am

Cila është motoja e Peshores?

“Unë i balancoj gjërat.”

Peshoret janë gjithmonë duke u përpjekur për ekuilibër dhe drejtësi në jetën e tyre. Kjo moto kap në mënyrë të përmbledhur mentalitetin e Peshores.

Citate rreth Peshores:
“E qeshura e Peshores është një gjë e rrallë dhe e çmuar.”
“Njerëzit e lindur nën shenjën e Peshores duhet të kenë kujdes që të mos magjepsen shumë me pamjen apo veshjet e tyre.”
“Peshoret janë aq të mira në lidhjen me njerëzit e tjerë, saqë duket sikur e dinë se çfarë po mendoni vetëm duke parë në sytë tuaj. Kjo do të thotë se ata e kanë të lehtë t’i bëjnë të tjerët të ndihen menjëherë rehat pranë tyre.”
“Peshoret janë paqebërës dhe diplomatë, të aftë për të parë të dyja anët e çdo çështjeje. Ata e urrejnë mosmarrëveshjen dhe përpiqen për ekuilibër në jetën dhe marrëdhëniet e tyre.”
“Një Peshore është një mikpritës ose mysafir i përsosur – gjithmonë simpatik dhe i ekuilibruar.”

“Peshorja është shenja e partneritetit, kështu që ata gjithmonë kërkojnë dikë me të cilin të ndajnë jetën e tyre. Ata janë simpatikë dhe të ekuilibruar dhe janë partnerë të mrekullueshëm.”
Peshoret janë njerëz të butë dhe të dashur dhe duan që të gjithë rreth tyre të jenë të lumtur.
“Peshoret janë disa nga njerëzit më romantikë të zodiakut.”
Peshoret janë gjithmonë në kërkim të mënyrave për t’i bërë gjërat të drejta dhe të balancuara, dhe ata e zbatojnë këtë filozofi në marrëdhëniet e tyre.
“Stina e Peshores është një kohë dashurie dhe harmonie. Shijojeni sa të mundeni”

Të ngjashme