Kryefjala Logo

Citate rreth Luanit :Mbreti i padiskutuar i horoskopit

18 Korrik, 2022 | 12:42 pm

•Cila është motoja e Luanit?

Luanët kanë disa moto me të cilat jetojnë. Një nga këto është “Unë jam më i miri”. Kjo moto flet për besimin dhe dëshirën e tyre për të qenë më të mirët në çdo gjë që bëjnë.
Një tjetër moto e Luanit është “jeta është një aventurë”, duke pasqyruar natyrën e tyre entuziaste dhe dëshirën për jetën.

•Cilat janë aspektet pozitive të personalitetit të Luanit?

Ngrohtësia
Bujaria
Besimi
Sens humori
Besnikëri

•Cilat janë aspektet negative të personalitetit të Luanit?

Egoizmi
Arroganca
Sjellje dominuese

•Citate rreth Luanit:

“Luanët kanë aftësinë e natyrshme për të qenë udhëheqës.
Ata kanë një prani komanduese dhe një vendosmëri të palëkundur.” ~ Susan Miller
“Luanët bëhen sipërmarrës të mëdhenj sepse kanë vetëbesim, karizëm dhe energji për të udhëhequr të tjerët. ~ Kelly Sullivan Walden
“Luanët dinë të shijojnë jetën. Ata janë bujarë me kohën dhe paratë e tyre dhe u pëlqen të festojnë.” ~ Didi Daze
“Luanët janë disa nga njerëzit më kreativë të horoskopit . Ata kanë një sens të fortë stili dhe një pasion për artin dhe muzikën.” ~ Kesaine Walker.

“Një Luan është ai lloj personi që do t’ju ndriçojë ditën, pavarësisht gjithçkaje.”
“Luanët janë disa nga njerëzit më bujarë që do të takoni ndonjëherë.”
“Kur një Luan ju do, ata ju duan me gjithçka që kanë.”

Të ngjashme