Kryefjala Logo

Citate për Bricjapin: Mjeshtri i vetëkontrollit

14 Korrik, 2022 | 12:34 pm

Cila është motoja e Bricjapit?

“Une do ta bëj.”

Kjo është një shenjë për vendosmërinë dhe disiplinën e Bricjapit. Ata janë gjithmonë të gatshëm të punojnë shumë për të arritur qëllimet e tyre.

Citate për Bricjapin:
“Sa më i vështirë të jetë konflikti, aq më i lavdishëm është triumfi! Atë që e marrim shumë lirë, e vlerësojmë shumë lehtë. Qielli di se si t’u vendosë çmimin e duhur mallrave të tij.” -Thomas Paine

“Unë nga natyra jam një person i durueshëm, por Bricjapët kanë një pikë vlimi të ulët dhe zemërohen shumë shpejt.”
“Bricjapët shpesh keqkuptohen sepse duken si të ftohtë ose pa emocione. Por sapo t’i njihni, do të shihni se në të vërtetë ata janë miq shumë besnikë që do të jenë gjithmonë pranë jush.”

“Një Bricjap është dikush që është i vendosur dhe nuk dorëzohet lehtë. Ata kanë shumë vullnet dhe janë në gjendje të qëndrojnë të fokusuar në qëllimet e tyre.”
“Bricjapët janë shumë të përgjegjshëm dhe të besueshëm. Ata gjithmonë i mendojnë gjërat përpara se të marrin një vendim dhe nuk kanë frikë nga puna e vështirë.”

“Bricjapët janë mjeshtra të vetëkontrollit. Ata janë në gjendje të qëndrojnë të qetë dhe të përqendruar nën presion dhe kurrë nuk i lënë emocionet e tyre të marrin më të mirën prej tyre.”

“Bricjapët janë perfeksionistë dhe ata gjithmonë duan që gjërat të jenë ashtu siç duhet. Kjo ndonjëherë mund t’i bëjë ata të duken të papërkulshëm ose të palëkundur, por në të vërtetë është vetëm një shenjë e standardeve të tyre të larta.”

“Një Bricjap është dikush që mund t’i besoni me zemër. Ata kurrë nuk do ta thyejnë atë.”
“Kjo shenjë ka të bëjë me përkushtimin dhe stabilitetin në marrëdhënie. Ata do të bëjnë gjithçka që duhet për ta bërë partnerin të lumtur.”
“Bricjapët janë disa nga të dashurit më besnikë që do të gjeni ndonjëherë. Pasi ata bien në dashuri, ata qëndrojnë për një kohë të gjatë.”
“Bricjapi i dashuruar është dikush që vlerëson traditën dhe stabilitetin. Ata kurrë nuk do të përpiqen të të ndryshojnë, thjesht do të të duan për atë që je.”

Të ngjashme