Kryefjala Logo

Cili është ushqimi që preferojnë çiftet pas marrëdhënies intime?

5 Prill, 2022 | 12:35 pm

Pas aktit shumica e çifteve duan të hanë diçka.
Duke djegur kalori,trupi kërkon t’i rimbushë ato.
Ndaj pas aktit ndodh që shumica të hapin frigoriferin dhe të hanë atë që gjejnë përpara.

Por është një ushqim specifik që konsiderohet ideal pas intimitetit.
Çfarë është?Pizza!

Shumica e pjesëmarrësve në një sondazh janë përgjigjur se u pëlqen të hanë pizza pas intimitetit fizik.

Pas aktit njerëzit preferojnë të shijojnë ushqimin e preferuar në vend se të zgjedhin një ushqim të shëndetshme ndaj dhe pizza është e para në listë dhe më e preferuara nga çiftet.

Të ngjashme