Cili është detaji që bën çdo burrë tërheqës?

7 muaj më parë

Një studim i ri shkencor ka sugjeruar se muskujt dhe aftësia për t’i bërë njerëzit të qeshin nuk janë më elementet kryesore për të tërhequr vëmendjen e një gruaje.

 Siç del nga studimi i ri, faktori kryesor që e bën një mashkull të popullarizuar për gjininë e kundërt, është altruizmi – vullneti për të bërë vepra të mira dhe humanitare.

•Ky studim është realizuar nga shkencëtarët në Kanada.

Të ngjashme