Kryefjala Logo

Cilësitë e një femre që çdo mashkull adhuron

2 vite më parë

1-Studime të shumta kanë treguar se burrat preferojnë femrat e ndershme.

2- Meshkujt ndjejnë një tërheqje më shumë për femrat që vishen me të kuqe.

3-E çuditshme por e vërtetë,meshkujt duan femrat që ndodhen në fazën e ovulimit.

4-Disa studime të tjera kanë arritur në përfundimin se meshkujt i japin vëmëndje femrave në grup.

5-Meshkujt duan femra që kanë tipare si mirësia, edukata, dhe mirësjellja.

6-Meshkujt duan femrat të cilat e dinë çfarë duan dhe e marrin me zgjuarsinë e tyre

7-Meshkujt duan femrat që qeshin me batutat e tyre.

Të ngjashme