Kryefjala Logo

Cilësia e mrekullueshme që dashnorët perfekt kanë

5 Nëntor, 2022 | 3:05 pm

Të dashuruarit mund të vijnë në të gjitha format, madhësitë, personalitetet, prejardhjen kulturore dhe gjini.
Një dashnor i madh krijohet nga një qëndrim i caktuar për të kënaqur partnerin.
Çdokush mund të mësojë të përqafojë cilësitë e një dashnori të vëmendshëm për të krijuar një përvojë më të thellë, më të këndshme për të dy njerëzit.

•Ata janë lozonjarë dhe aventurierë

Intimiteti nuk duhet të jetë serioz.
Edhe dashuria e thellë dhe e lidhur emocionalisht mund të jetë argëtuese, lozonjare dhe emocionuese.
Kur çiftet afatgjatë ankohen se intimiteti nuk është më emocionues ose nuk ndihen aq të pasionuar ndaj partnerit të tyre, shpesh ndodh sepse akti është bërë një aktivitet i mërzitshëm.

Mendoni se kur u bashkuat për herë të parë, gjithçka ishte e re dhe emocionuese. Ju keni eksploruar trupat, dëshirat dhe fantazitë e njëri-tjetrit.
Secili prej jush solli nivele të ndryshme eksperience në dhomën e gjumit.
E gjitha dukej si një aventurë e mahnitshme nën çarçafë.

Të dashuruarit e kuptojnë se edhe marrëdhënia intime më i mirë mund të bëhet i mërzitshëm me kalimin e kohës nëse është gjithmonë i njëjtë.
Për të mbajtur pasionin dhe eksitimin, duhet të kultivoni një qëndrim lozonjar me partnerin tuaj.
Filloni ta shikoni jetën tuaj intime si një vend për të eksploruar lidhjen tuaj me veten dhe partnerin tuaj në mënyra të reja dhe interesante.
Provoni pozicione, lodra dhe aktivitete të reja si lojëra me role dhe eksploroni duke u përpjekur të sjellni emocione të ndryshme në përvojë.

Të qenit më aventurier në jetën intime do t’ju kërkojë të jeni të gatshëm të lëvizni jashtë zonës suaj të rehatisë, por ia vlen. Akti intim i shkëlqyer kërkon njëfarë pasigurie.
Të mos dish se çfarë do të ndodhë apo si do të dalë, shton eksitimin…

Të ngjashme