Cilat zona të trupit tuaj e mbajnë më gjatë parfumin?

9 muaj më parë

Nëse dëshironi që mos t’ju përfundojë i gjithë parfumi për pak ditë dhe të lini ‘shenjën’ tuaj kur kaloni, provoni këto metoda :

1 .Spërkatni flokët


2. Pas veshëve


3. Në kërthizë


4. Në bërryla


5. Në fundshpinë


6. Poshtë gjunjëve

Këto pjesë të fizikut tuaj janë ato që ndoshta ju nuk jeni duke i kushtuar shumë rëndësi, por që janë vende shumë të ndjeshme.

Të ngjashme