Cilat janë karakteristikat e një partneri që e bëjnë atë ideal

7 muaj më parë

1- Ai nuk ka frikë nga asnjë vështirësi dhe është i gatshëm të zgjidhë çdo problem.

2- Ai mund të përgatisë vetë ushqimin e tij.

3- Ai gjithmonë të mbështet ty , edhe kur ju keni bërë një problem serioz.

4- Ai i kushton vëmënjde cdo detaji

5- Ai është i ditur dhe jo vetëm i zgjuar .

6- Ai di të të sjellë në humor.

7- Ai di si të bëjë kompromis dhe të jetë njeri i kuptueshem.

8- Ai nuk i harron asnjëherë problemet tua, pasi del nga shtëpia.

9- Opinioni juaj gjithmonë ka vlerë për të.

10- Ai ju ndihmon me punët e shtëpisë.

Të ngjashme