Kryefjala Logo

Cila shenjë jeton me të kaluarën dhe cila shikon nga e ardhmja?

1 vit më parë

Suksesi në jetë është të lësh të kaluarën pas dhe të presësh me optimiz të ardhmen,por jo çdo shenjë ia del.
Zbulojmë sëbashku:

•Kush mbetet në të kaluarën?
1-Demi preferon atë me të cilën është mësuar dhe shkëputja nga e kaluara e bën shumë të vështirë situatën për të.
Ka nevojë për kohë që të organizojë pozicionin e tij të ri dhe i duhet shumë punë të krijojë doçka të re pasi ka humbur diçka ose dikë përgjithmonë.

•Kush pret me zell të ardhmen?
2-Binjakët
Binjakët i duan aq shumë ndryshimet sa edhe kur nuk vijnë i krijojnë vetë.
E pranon shumë lehtë fundin e një situate apo marrëdhënie dhe e pret me shumë gëzim fillimin e ri.
Moto e një Binjaku është:”Largohu nga e vjetra për të njohur të renë”
Falë aftësive që ka për tu përshtatur e arrin rezultatin e pritur menjëherë.

Të ngjashme