Cila ngjyrë është kryefjala e kësaj pranvere?

9 muaj më parë

Dikur ngjyra rozë ishte e preferuara nga grimierët për të bërë eksperimente pak më të pazakonta, ndërsa tani ngjyra e gjelbër do na përndjekë gjithë pranverën dhe verën.

Ngjyra jeshile që jo vetëm po kombinohet bukur me tone të ndryshme te sytë, por edhe realizmi i penelit po shkon gjithmonë e më larg tradicionales.

E gjelbra është një ngjyrë shumë fine dhe intriguese, madje jep një sharm të pazakontë sido të kombinohet, mjafton të jetë qendra e vëmendjes.

Të ngjashme