Cila është lidhja midis këmbëve tuaja dhe personalitetit tuaj?E zbulojmë

7 muaj më parë

A e dini se gishtërinjtë e këmbëve tuaja tregojnë shumë cilësi të personalitetit tuaj?

•Gishti i madh i këmbës

A jeni kreativ?! Nëse po, atëherë ka mundësi që gishti juaj i këmbës të jetë i madh.Nëse keni një gisht të vogël, kjo tregon se jeni të aftë të përballoni edhe ngarkesa të mëdha pune.

•Gishti i dytë

Nëse gishti i dytë i këmbës suaj është relativisht i gjatë, kjo tregon se ju keni një natyrë të prirur për të qenë lider, madje një shef prepotent. E kundërta ndodh kur gishti është më i vogël. Këta lloj njerëzish janë më tolerantë dhe më të kujdesshëm.

•Gishti i tretë

Karakteristikë është edhe se ata janë njerëz që harrojnë kollaj dhe kënaqen me jetën që bëjnë. Por në rastin e kundërt, me një gisht më të vogël, ai person është më i qetë.

•Gishti i katërt

Është gishti juaj i gjatë dhe njëkohësisht pak i mbledhur?

Kjo tregon se keni probleme në familje apo edhe në jetën personale. Nëse nuk është aspak i mbledhur, atëherë familja është mbështetje në gjërat që ju bëni.

•Gishti i vogël

Kur pozicioni i gishtit të vogël është anash kjo tregon që jeni tepër rebel dhe origjinal në atë që bëni dhe nuk jeni aspak të fokusuar në shumicën e rasteve. Por nëse keni aftësi për ta lëvizur gishtin në drejtime të ndryshme, kjo tregon një anë tjetër tuajën aventuriere dhe gjakënxehtë.

Të ngjashme