Kryefjala Logo

Çfarë vërejnë meshkujt së pari tek ju(Para çdo gjëje tjetër)

2 muaj më parë

Tiparin fizik befasues që meshkujt vërejnë së pari tek një grua.

Çfarë vërejnë meshkujt së pari tek ju – para çdo gjëje tjetër:

74% e burrave treguan se i vënë re gratë për shkak të flokëve të tyre.

44 % e burrave të anketuar thanë se flokët janë gjëja e parë që ata vënë re te një grua, më shumë se rrobat e saj (26 %), këmbët (25 %) ose grimi (4 %), dhe shumica e burrave të anketuar do të kishin më shumë gjasa t’i afroheshin një grua në një bar me flokë të bukur sesa një grua e veshur me një këmishë të prerë.

82 % e meshkujve treguan se flokët e shkëlqyer janë një element kyç për tërheqjen e përgjithshme të një gruaje.

60 % e meshkujve të anketuar thonë se më mirë do të dilnin me një femër me flokë të bukur sesa me një femër me gjoks të madh.

78 % e meshkujve të anketuar i konsiderojnë flokët e shëndetshëm si një rikthim.

Zonja, si mendoni? A i preferon djali juaj hiret tuaja ndaj gjithçkaje tjetër rreth jush – ndoshta duke përfshirë personalitetin tuaj? — apo ky studim thjeshton tekat dhe preferencat e tyre?

Të ngjashme