Kryefjala Logo

Çfarë thotë për ju numri juaj i partnerëve me të cilët keni shkuar?

7 Shtator, 2022 | 12:48 pm

Edhe kur ndodh gjatë një të dalure me miqtë ose gjatë një bisede shpirtërore me të dashurin tuaj, në fund do të lindë pyetja: me sa njerëz keni kryer marrëdhënie intime?

Ndonjëherë do të dëshironi t’i bërtisni përgjigjen tuaj kujtdo që do të dëgjojë dhe herë të tjera preferoni ta merrni atë sekret me vete përgjithmonë..

Mos ngurroni të ndani numrin tuaj me me të gjithë ose me asnjë.
Vetëm dije se ti nuk je numri yt i marrëdhënieve dhe ju japim disa arsye të shkëlqyera pse numri i partnerëve tuaj nuk ka fare rëndësi:

1-Nuk është një konkurs
Gjëja e parë që dikush do të bëjë kur të zbulojë se me sa njerëz keni fjetur është ta krahasojë atë me numrin e tij.
Ju nuk jeni më të bukura apo më të dëshirueshme sepse keni pasur më shumë partnerë dhe nuk jeni më të pastër apo më të virtytshëm sepse keni pasur më pak partnerë.
Asnjë grua nuk është më e mirë se çdo grua tjetër.

2-‘Numri’ juaj nuk tregon asgjë për cilësinë e jetës tuaj intime
Ndoshta keni shkuar vetëm me një person por keni kryer marrëdhënie me të çdo ditë, ose ndoshta e keni me qindra njerëz, por të gjithë ishin sa për një natë.
Sa partnerë keni pasur nuk tregon asgjë se sa shumë marrëdhënie intime keni bërë.

Nëse keni qenë me shumë meshkuj por nuk keni pasur kurrë një orgazëm,është shumë e vështirë të thuash se je më mirë apo më keq se një vajzë që ka pasur orgazma marramendëse me vetëm disa partnerë të ndryshëm.

3-E kaluara mbetet në të kaluarën
Mos lejoni që e kaluara juaj t’ju përcaktojë.
Pse duhet të ketë rëndësi se sa djem të tjerë ka pasur përpara partnerit tuaj aktual?
Ajo që ka rëndësi është që statusi juaj i marrëdhënies tani të jetë i lumtur dhe i shëndetshëm.

Të gjithë bëjnë gabime por e rëndësishme është që të mësojmë nga e kaluara.
Për sa kohë që merrni vendime të zgjuara në lidhje me aktin intim të sigurt çdo partner aktual ose i ardhshëm që mund të keni duhet të shqetësohet për mënyrën se si ndërveproni dhe komunikoni me të dhe të mos shqetësohet për askënd me të cilin keni qenë para tyre.

4-Është thjesht një numër
Ne i kushtojmë kaq shumë rëndësi këtij numri pa kuptim saqë harrojmë të gjithë numrat në jetën tonë që kanë rëndësi.
Sa persona jeni ne familje?
Sa mundësi ju janë dhënë?
Për sa gjëra duhet të jeni mirënjohës? Sa objektiva keni?
Numri i marrëdhënieve intime është i juaji dhe vetëm i juaji..

Të ngjashme